My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

“Διπλό” με τεσσάρα για τον Κιλκισιακό Β΄!

Την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας συνεχίζει ο Κιλκισιακός Β΄, που στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής επικράτησε εκτός έδρας του Ηρακλή Φύσκας με 4-1.

kilkisiakos-bΗ ομάδα του Θωμά Σαραφίδη εξακολουθεί να βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας σε πέντε εξόδους τέσσερα διπλά και μία ισοπαλία.

Στο 20′ ο Νίκος Μαλάνια, στο 52′ ο Τάσος Μαζμανίδης, στο 55′ ο Ηλίας Κουραλίδης με πέναλτι και στο 77′ ο Νίκος Τσακαλοφίδης τα τέρματα για τη δεύτερη ομάδα του ΑΟΚ, η οποία είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαζμανίδη.

Η Φύσκα μείωσε με πέναλτι στο 70′, ενώ είχε και αυτή δοκάρι στο ξεκίνημα του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική οι νεαροί μας παίκτες υποδέχονται στο Σταυροχώρι τη Νίκη Ευκαρπίας, στοχεύοντας σε ένα ακόμη “τρίποντο”.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Ντοριάν, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Κουρτεσίδης (60′ Γ. Κουραλίδης), Φιλιππίδης (60′ Π. Ζαμανόπουλος), Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια (55′ Τσακαλοφίδης), Μαζμανίδης.

sxoli-kilkisiakosΜε Τέρπυλλο, η Σχολή

Παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Κυριακής το γήπεδο του Σαλάτς, καθώς η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της τον Ερμή Τερπύλλου.

Αγωνίστηκαν δύο ηλικιακά τμήματα, αυτά των Μπαμπίνι και των Τζούνιορ, τα οποία χάρισαν πλούσιο θέαμα στους γονείς που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις.

Ευχαριστούμε την ακαδημία της Τερπύλλου που μας τίμησε με τη παρουσία της, και θα ανταποδώσουμε σύντομα την επίσκεψη.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, αφού μέλημά μας είναι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να διασκεδάζουν μέσω του αγαπημένου τους παιχνιδιού.

Σχολιάστε