My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Δικηγόροι Κιλκίς: Αποχή διαρκείας

dikastiria-ilkisΥπέρ της πανελλαδικής αποχής αορίστου διαρκείας τάσσονται οι δικηγόροι του Κιλκίς μέσω απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου τους, που συγκλήθηκε χθες Τρίτη 12 Ιανουαρίου, με αντικείμενο το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό.

Οι δικηγόροι, που από χθες απέχουν απ` τα καθήκοντά τους, αποφάσισαν επίσης το κλείσιμο των γραφείων τους στο Κιλκίς μεθαύριο Πέμπτη και να προσκαλέσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες του νομού «σε κοινή συστράτευση στον αγώνα κατά των παράλογων διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου».

Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς έχει ως εξής:

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, που συνήλθε εκτάκτως την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, αναφορικά με το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, αποφάσισε:

  1. Την επικύρωση της από 09.01.2016 απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για αποχή από 12 Ιανουαρίου έως και 14 Ιανουαρίου 2016.
  2. Την εξουσιοδότηση της Προέδρου του Δ.Σ.Κ. να προτείνει κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δ.Σ. της χώρας, στις 14-1-2016, την καθολική πανελλαδική αποχή των δικηγόρων αορίστου διαρκείας.
  3. Τη συμμετοχή των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς στην πανδικηγορική συγκέντρωση και πορεία από τα γραφεία του Δ.Σ.Α προς τη Βουλή, την Πέμπτη 14-1-2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
  4. Το κλείσιμο τόσο των γραφείων των δικηγόρων-μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, όσο και των γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς την Πέμπτη 14-1- 2016, λόγω της πανδικηγορικής συγκέντρωσης και της σύγκλησης την ίδια ημέρα της Ολομέλειας των Προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.
  5. Να ζητήσει την άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό, το οποίο αποσκοπεί στην εξόντωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δικηγόρων και στη βίαιη απομάκρυνση από το επάγγελμά τους.
  6. Να απαιτήσει από τους Βουλευτές του νομού Κιλκίς να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, να τοποθετηθούν δημόσια επί των διατάξεων του σχεδίου νόμου που αφορούν στους ελεύθερους επαγγελματίες και δικηγόρους και τελικά να αρνηθούν να συντελέσουν με την ψήφο τους στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση των δικηγόρων και των άλλων ελευθέρων επαγγελματιών.
  7. Να προσκαλέσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες του νομού Κιλκίς σε κοινή συστράτευση στον αγώνα κατά των παράλογων διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
  8. Να συγκληθεί εκ νέου Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016.

Σχολιάστε