My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δικαστικό: Διαγωνισμός του χρόνου

Τον επόμενο χρόνο, χωρίς περαιτέρω προσδιορισμό, θα προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί για ανέγερση ή ανακατασκευή δικαστικών μεγάρων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ανέγερση έξι νέων δικαστικών μεγάρων και την ανακατασκευή άλλων έξι, που θα γίνουν με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Τα 12 έργα θα προχωρήσουν μέσω τριών ξεχωριστών διαγωνισμών, με το δεύτερο εξ` αυτών να αφορά και το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς. Ο ίδιος διαγωνισμός θα αφορά και την ανέγερση των νέων δικαστικών μεγάρων σε Σέρρες και Έδεσσα, καθώς και την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Όσο για το πρώτο διαγωνισμό, θα αφορά την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, καθώς και την ανακατασκευή των υφιστάμενων σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Τέλος, στο τρίτο πακέτο εντάσσεται η κατασκευή των νέων δικαστικών μεγάρων Λαμίας και Βόλου, καθώς και η ανακατασκευή των κτιρίων που χρησιμοποιούν τα δικαστήρια σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Οι ανάδοχοι των τριών διαγωνισμών δεν θα αναλάβουν μόνο την κατασκευή των νέων κτιρίων ή την αναβάθμιση των υφιστάμενων, αλλά μέσω πολυετών συμβάσεων θα έχουν την ευθύνη και της συντήρησης των κτιρίων.

Υπεύθυνη για την προώθηση των τριών διαγωνισμών έχει οριστεί η Γενική Γραμματεία Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σχολιάστε