My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Διαψεύδει αποχώρησή της, η κ. Γιάντση

*Ανακοίνωση Συντονιστικής για μετακίνηση Λαπατίνα

Με δήλωσή της απ` αφορμή κακεντρεχή, όπως τα χαρακτηρίζει, σχόλια σε τοπική εφημερίδα του Κιλκίς, η πρώτη στη λίστα του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Άννα-Μαρία Γιάντση, διαψεύδει ότι αποχωρεί απ` τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Οι γελοιότητες πρέπει να σταματήσουν εδώ. Όπως είχα δηλώσει λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου είμαι με τους Ανεξάρτητους  Έλληνες. Προφανώς έχουν σκοπό να πληγεί  η δυναμικότητα του κινήματος που κάποιους φοβίζει. Τους διαψεύδω κατηγορηματικά. Όσοι ελπίζουν στην αποχώρηση μου θα ναυαγήσουν αυτοί μαζί με τα τεχνάσματα τους», τονίζει στην σχετική της δήλωση.
Η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς
Μια σκωπτική ανακοίνωση, που προφανώς αναφέρεται στη μετακίνηση του Παναγιώτη Λαπατίνα προς τη ΝΔ, εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέροντας τα εξής:
Οι  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε την πορεία μας…
Στην Εθνική Οδό που τρέχουμε προς τα εμπρός κάποιοι ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση κι άλλοι την αντίθετη.. Είναι θαυμαστό το πως κατά τεκμήριο όλοι εμπιστευόμαστε όλους πως θα ακολουθηθούν οι “κανόνες κυκλοφορίας”. Ενίοτε κάποιοι προκαλούν και “ατυχήματα”..

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες της Δημοκρατίας μας, επισημαίνουμε στην κοινωνία τους κινδύνους, τα εμπόδια τα διορθώνουμε ή τα παρακάμπτουμε και προχωρούμε προς το στόχο: να κάνουμε και πάλι ανεξάρτητη την Ελλάδα και να προσπαθήσουμε για την ευημερία μας.”


Σχολιάστε