My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Διαφορετική γιορτή για τη Μητέρα

Η διαδικτυακή εθελοντική  ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς, πραγματοποίησε την ημερίδα «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ» την Κυριακή, 11 Μάη, από τις 11- 14.00.

ΗΜΕΡΙΔΑ γιορτη μητερας 2014Στον όμορφο και ζεστό χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς φιλοξενήσαμε τρεις νέες επαγγελματίες, ξεχωριστές στον τομέα που επέλεξαν να σταδιοδρομήσουν. Η λογοθεραπεύτρια Καλλιόπη Φωτίου, η διαιτολόγος- διατροφολόγος MSc Ανθή – Ισμήνη Ναούμη και η δικηγόρος Ευανθία Βαγιάτη, μας αντάμειψαν με τρεις υπέροχες παρουσιάσεις- διαλέξεις, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις μητέρες.

Τα θέματα των ομιλιών ήταν τα στάδια γλωσσικής ανάπτυξης  παιδιών – μιας και η 11η Μαϊου είναι η μέρα που επίσης γιορτάζεται η λογοθεραπεία – η διατροφή στις θηλάζουσες αλλά και το ισχύον νομικό πλαίσιο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για τη βρεφική διατροφή.

Όσοι και όσες παραβρέθηκαν έφυγαν κατενθουσιασμένοι με τον τρόπο παρουσιάσεων αλλά και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την κατάρτιση και τις γνώσεις που μεταδόθηκαν. Ενδιαφέροντες και οι ερωτήσεις – προβληματισμοί των παραβρισκόμενων που απέδειξαν πως οι νέοι γονείς και ειδικά οι μανούλες διψούν για νέες γνώσεις και για ανταλλαγή εμπειριών.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Κιλκίς που διέθεσε το χώρο και το Καφέ – Ζαχαροπλαστείο  SISTΕRS που επιμελήθηκε το μπουφέ καθώς και όσους και όσες παραβρέθηκαν.

Με εκτίμηση,

Από την ομάδα οργάνωσης της εκδήλωσης

fb: Ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς

Σχολιάστε