My Twitter Feed

11 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Διασκέδασε το βόλεϊ του Αίαντα!

aias-jamboΤρεις ολόκληρες ώρες γεμάτες παιχνίδι, χορό, facepaining, μασκότ και ξυλοπόδαρους, τη μεγαλύτερη παράσταση με σαπουνόφουσκες, παιχνίδι με mega bloks, τη μοναδική μαγική άμμο, και πολλά –πολλά άλλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το Σάββατο 11/6/2016 στο κατάστημα TOYWORLDJUMBO ΚΙΛΚΙΣ . Ανάμεσα στο πλήθος και το Τμήμα Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ, μια και το πολυκατάστημα είναι χορηγός του τα δυο τελευταία χρόνια αλλά θα είναι και την ερχόμενη σεζόν!

Οι νεαρές αθλήτριες των Ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων διασκέδασαν με τα δρώμενα, απόλαυσαν τις δημιουργίες των εκλεκτών επιχειρήσεων που προσέφεραν απλόχερα τα προϊόντα τους στους παρευρισκόμενους και φυσικά έπαιξαν Βόλεϊ στο φιλέ που στήθηκε για την περίσταση! Μετά από ένα τρίωρο γλέντι έκλεισαν ραντεβού για το KIDS DAY 3!!

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την πολλή όμορφη μέρα τον κ. Νικολή Κωνσταντίνο, υπεύθυνο του Καταστήματος και συγχαρητήρια αξίζουν στην κ. Αμαλία Διαλλινά για τον πετυχημένο συντονισμό της εκδήλωσης!

Δελτίο τύπου από Αίαντα

Σχολιάστε