My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διανομή ροδακίνων σε ν. Κιλκίς

Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νομού Κιλκίς θα γίνει το πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, από τη Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Κιλκίς, σε συνεργασία με τους εταίρους-μέλη της Σύμπραξης, Δήμο Κιλκίς και Δήμο Παιονίας.

rodakinaΟι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα ροδάκινων με την επίδειξη

• της κάρτας σίτισης ή της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια,
• του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και ενός πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, που βεβαιώνει για τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και απόφασης των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, μέσω των κοινωνικών συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους του προγράμματος των Δήμων και στα τηλέφωνα 23413-52283 (Δήμος Κιλκίς), 23433-50225 (Δήμος Παιονίας).

Σχολιάστε