My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Διαμαρτυρια ΕΚΚ προς Μανιατη

Την δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία της προς τον υφυπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Μανιάτη, εκφράζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς για τη μη πρόσκλησή του φορέα στη σύσκεψη για τα μεταλλεία, που έγινε στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Στη σχετική επιστολή του ΕΚΚ αναφέρονται τα εξής:

“Με την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία ταυτόχρονα, καθ’ ότι στην σύσκεψη των τοπικών φορέων στις 20-1-2012 στην Αθήνα για Μεταλλευτικές έρευνες στην περιοχή μας, δεν προσκλήθηκε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιλκίς ως εκπρόσωπος χιλιάδων εργαζομένων του Νομού για ένα θέμα που τους αφορά και έχουμε τοποθετηθεί δημόσια, με έγγραφο το οποίο σας αποστέλλουμε.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό δεν έγινε συνειδητά από εσάς που νοιάζεστε για την ενότητα των περιφερειακών δυνάμεων, προκειμένου να υπάρχει αποτελεσματική ανάπτυξη, αλλά και δεν παραπλανηθήκατε.
Σας γνωρίζουμε πάντως πως η συμβολή και το ενδιαφέρον του κοινωνικού μας φορέα στην τοπική ανάπτυξη υπήρξε σημαντική και συνεχίζεται άσχετα με τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε.”

Σχολιάστε