My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία γονιών Επταλόφου

Οι γονείς από την Επτάλοφο Κιλκίς με παιδιά που πάνε νηπιαγωγείο, διαμαρτύρονται επειδή “η Περιφέρεια έχει καθυστερήσει χωρίς καμιά δικαιολογία να αναλάβει τα καθήκοντα της” για τη μεταφορά των παιδιών στο νηπιαγωγείο της Ευκαρπίας.

“Το νηπιαγωγείο για να κλείσει ήταν εύκολο όμως για να τακτοποιηθεί το θέμα μετακίνησης των νηπίων σε άλλο νηπιαγωγείο χρειάζονται μήνες”, λένε οι διαμαρτυρόμενοι γονείς, των οποίων η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“25 Οκτωβρίου 2017 και ακόμη μέχρι και σήμερα εμείς οι γονείς μεταφέρουμε τα παιδιά μας, από την Επταλόφου Κιλκίς στο νηπιαγωγείο Ευκαρπίας Κιλκίς, διότι η περιφέρεια έχει καθυστερήσει, χωρίς καμιά δικαιολογία να αναλάβει τα καθήκοντα της.

Οι εγγραφές των μαθητών έχουν πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο όμως ακόμη δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο να μεταφέρει τα παιδιά μας.

Όσες φορές και αν έχουμε ενοχλήσει τους υπευθύνους στην περιφέρεια η απάντηση ειναι η ίδια “Περιμένετε δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία”.

Το νηπιαγωγείο για να κλείσει ήταν εύκολο όμως για να τακτοποιηθεί το θέμα μετακίνησης των νηπίων σε άλλο νηπιαγωγείο (μεγάλα νήπια=υποχρεωτική εκπαίδευση) χρειάζονται μήνες.”

Σχολιάστε