My Twitter Feed

12 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μείωση κρουσμάτων στο Ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 10 Απριλίου, 2022

Φάρμα Κουκάκη και στη Ν. Κορέα -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

Μεγάλη αύξηση, φτηνά σπίτια! -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

“Επάρκεια δείχνει η καταγραφή” -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ σε όλο το νομό μας -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ξεκίνημα για Φ.Α. σε Πολύκαστρο -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση των εκτάκτων μέτρων -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Νέα μηχανήματα στο Δήμο Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Διακρίσεις μαθητριών στο σκίτσο

Τιμητικές διακρίσεις στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022” έλαβαν δύο μαθήτριες του νομού Κιλκίς, η Βαρβάρα Μαρκίδου, μαθήτρια της Β’ τάξης του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς και η Αλέξογλου Δήμητρα μαθήτρια της Β’ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, που διακρίθηκαν στις κατηγορίες Κόμικς Λυκείου και Σκίτσο Γυμνασίου αντίστοιχα.

Οι δύο Κιλκισιώτισσες μαθήτριες με τις πρωτότυπες δημιουργίες τους, το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την τεχνική τους αρτιότητα, κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις 400 συνολικά συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Θέμα του φετινού Διαγωνισμού ήταν “Εγώ”.

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της Βαρβάρας Μαρκίδου υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την τρίτη συμμετοχή της στον εν λόγω Διαγωνισμό. Το 2020 στην 6η διοργάνωση του Διαγωνισμού έλαβε το 1ο βραβείο ως μαθήτρια τότε της Γ’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στην κατηγορία Σκίτσο Γυμνασίου, ενώ το 2021 έλαβε και πάλι το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Κόμικς Λυκείου.

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Pierce–Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας. Στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας με την Έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Σχολιάστε