My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Διακρίσεις για 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

2o-gymnasio-kilkisΤο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς έχει μακρά παράδοση στην υλοποίηση περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων. Πρόσφατα δύο νέες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στις μέχρι τώρα, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες των μαθητών και του προσωπικού του Σχολείου:

1. Στις 7 Νοεμβρίου 2013, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς βραβεύτηκε για τη σχολική εφημερίδα “Φυσικά… τα νέα του Σχολείου μας” στον 1ο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας “ΠΗΡΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ”.

Στο Διαγωνισμό αυτό, που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό της εφημερίδας “Μακεδονία”, πήραν μέρος 16 σχολεία από την Κεντρική Μακεδονία και στη σχολική εφημερίδα του 2ου Γυμνασίου απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερου layout.

Στη βράβευση παραβρέθηκε η δημοσιογραφική ομάδα των μαθητών του Σχολείου συνοδευόμενη από τον Διευθυντή κ. Αραμπατζή καθώς και τους υπεύθυνους καθηγητές κ. Ντίνου και κ. Παυλίδου. Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 500 Ευρώ.

Πράσινη σημαία Οικολογικού Σχολείου

Λίγες μέρες νωρίτερα έγινε η ανακοίνωση της απονομής της τέταρτης κατά σειρά Πράσινης σημαίας Οικολογικού Σχολείου (ECO SCHOOLS – Ε.Ε.Π.Φ.) για το 2ο Γυμνάσιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο Γυμνάσιο απονέμεται για 4η φορά η παραπάνω σημαία. Η απονομή θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στην Αθήνα.

3. Εκτός από τα παραπάνω, κατά το τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, το 2ο Γυμνάσιο προκρίθηκε στη β’ φάση του Διεθνούς Διαγωνισμού ENERGY BITS – SAVE ENERGY με τη δημιουργία βίντεο περιβαλλοντικού περιεχομένου.

4. Ένα άλλο βίντεο περιβαλλοντικού περιεχομένου έφτασε μέχρι τον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού RENEWABLE ENERGY SOURCES – YOUNG REPORTERS FOR THE ENVIRONMENT.

5. Στην τέχνη της φωτογραφίας το 2ο Γυμνάσιο συμμετείχε στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Δήμου Κιλκίς “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ” που έγινε στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Κιλκίς.

Σχολιάστε