My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Διακρίσεις από τα “αστεράκια” του ΓΑΣΚ

gas-kilkis-stivos*Στον ανώμαλο δρόμο του Λαγκαδά. 

Με την συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού αθλητών πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Λαγκαδά ο Περιφερειακός Ανώμαλος Δρόμος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία του Γ.Σ. Λαγκαδά και τον Δήμο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης με τη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών Λαγκαδά.

Παράλληλα με τον αγώνα έγινε και το 1ο run fun με συμμετοχή κοντά 400 παιδιών από δημοτικών σχολείων και της Α΄ Γυμνασίου.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος και δύο μικροί αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθούν. Η επτάχρονη Βασιλική Καραμανίδου τερμάτισε στην 5η θέση στα 1500 μ της κατηγορίας Παγκορασίδων Β’ Μίνι και ο εντεκάχρονος Δημήτρης Καραμανίδης στην 6η θέση στα 1500 μ Παμπαίδων Β’.

Την αποστολή των μικρών αθλητών συνόδεψε στον Λαγκαδά η προπονήτρια των Ακαδημιών στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς Νάντια Μπουρλούκα.

Δυνατό τεστ για τους αθλητές αποστάσεων

Την Κυριακή στο Λιτόχωρο Πιερίας

 

Μια πρώτης τάξης ευκαιρία δίνεται στους αθλητές των μεγάλων αποστάσεων του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του επερχόμενου Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανωμάλου δρόμου αυτή την Κυριακή, αφού στο Λιτόχωρο Πιερίας θα διεξαχθεί ο Περιφερειακός ανώμαλος δρόμος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας .

Ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει δηλώσει στον αγώνα δέκα αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες του αγώνα, με τον ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην εμφάνιση του Αιμίλιου Μαβίδη στα 4000 μ Παίδων, της Ευρυδίκης Ασημακίδου στα 3000 μ Κορασίδων , της Ελένης Φωτιάδου στα 1000 μ των Παγκορασίδων και των Φανής Αβράμογλου και Δημήτρη Καραμανίδη στα 1000 μ των Μίνι.

Στον αγώνα των 6000 μ Ανδρών αναμένεται να αγωνιστούν και οι βετεράνοι αθλητές του συλλόγου Αντώνης Σαρίδης, Δημήτρης Βραχιόλογλου, Λάζαρος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Νικολαίδης.

Σχολιάστε