My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπή ρεύματος στο Δημαρχείο Κιλκίς

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα διακοπεί προσωρινά η ρευματοδότηση του Δημαρχείου Κιλκίς από τις 8:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κιλκίς που αφορούν την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού δικτύου της Γ. Καπέτα.

Για να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία των δημοτών, τους γνωστοποιείται ότι μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο από συγκεκριμένες δημοτικές υπηρεσίες (διοικητικές, τμήμα δημοτικής κατάστασης, μητρώο, δημοτολόγια, ληξιαρχείο και οικονομικές, τμήμα μισθοδοσίας, εσόδων, λογιστηρίου και προϋπολογισμού, ταμείου) που σχετίζονται αποκλειστικά με την υποβολή αιτήσεων και τη χορήγηση χειρόγραφων αιτήσεων. Εξαιτίας της έλλειψης ρεύματος δε θα είναι δυνατή η έκδοση πιστοποιητικών και άλλων εγγράφων.

Κανονικά θα λειτουργήσουν την ίδια ημέρα οι δημοτικές υπηρεσίες που στεγάζονται στο πρώην Δημαρχείο Κιλκίς ήτοι η Τεχνική Υπηρεσία, η Διεύθυνση Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας (Πρόνοια) καθώς και το ταμείο της ΔΕΥΑΚ.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα αναβληθούν οι τεχνικές εργασίες και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες εντός του Δημαρχείου Κιλκίς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σχολιάστε