My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Διακινούσε συστηματικά πρόσφυγες

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν την Τρίτη 30χρονο ημεδαπό για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

syllipsisylliΓια την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας 32χρονος υπήκοος Συρίας, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, εντοπίστηκε να κινείται όχημα τύπου van, με οδηγό τον 30χρονο άντρα, ο οποίος σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί για έλεγχο δεν σταμάτησε και προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του στην γέφυρα του Μεταλλικού στο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε η μεταφορά συνολικά 8 αλλοδαπών μεταξύ των οποίων και 4 ανήλικα παιδιά.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος απογευματινές ώρες της ίδιας μέρας, χρησιμοποιώντας ενοικιαζόμενα οχήματα, συναντήθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με τον 32χρονο και παρέλαβε τους παραπάνω αλλοδαπούς προκειμένου να τους μεταφέρει, έναντι χρηματικού αντιτίμου, στην περιοχή των Ευζώνων απ’ όπου θα εξερχόταν παράνομα από τη χώρα.

Σημειώνεται ότι οι δύο προαναφερόμενοι, κατά το παρελθόν, έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές, για διάφορα ποινικά αδικήματα.

 

Σχολιάστε