My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συλλήψεις διακινητών

syllipsiΣυνελήφθησαν χθες (Δευτέρα) το πρωί σε αγροτική περιοχή στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 73 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από τη χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δύο οχήματα που οδηγούσαν οι παραπάνω άντρες, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν από κοινού 6 αλλοδαπούς Συρίας, Πακιστάν και Ιράκ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι οδηγοί παρέλαβαν τους αλλοδαπούς από χωριό του Κιλκίς, με σκοπό να τους μεταφέρουν πλησίον της μεθοριακής γραμμής, προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδό τους από τη χώρα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο οδηγών καθώς και τα παραπάνω οχήματα ως μέσα μεταφοράς.

Σε άλλη χθεσινή επιχείρηση (τα ξημερώματα) στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, συνελήφθη ένας 62χρονος ημεδαπός καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 7 αλλοδαπούς Συρίας και Ιράκ μεταξύ των οποίων και 4 ανήλικοι, οι οποίοι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.

Ο προαναφερόμενος παρέλαβε τους αλλοδαπούς από το Πολύκαστρο προκειμένου να τους μεταφέρει πλησίον της μεθοριακής γραμμής, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σχολιάστε