My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Διαδικτυακή εκδήλωση του Αετού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μία εβδομάδα, το Σάββατο 5/12, η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού με κεντρικό τίτλο “Δικαίωμα στον Αθλητισμό για όλα τα παιδιά”.

Θέμα της συζήτησης ήταν “η αυτοπεποίθηση στον Αθλητισμό και πως θα την ενισχύσουμε” , από την κα. Ειρήνη Ρέρα, MSc Παιδοψυχολόγο – Διπλωματούχο Αθλητική Ψυχολόγο συνεργάτιδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα τμήματα Ακαδημιών.

Δημιουργήθηκε μια εξαιρετική και σημαντική ομιλία, που κατέληξε σε έναν εποικοδομητικό, και με αλληλεπίδραση διάλογο, με πολύ χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς, προπονητές, αθλητές και παράγοντες για ένα τόσο ευαίσθητο, επίκαιρο και σημαντικό θέμα.

Η επιστήμονας πλήρως καταρτισμένη με γνώμονα τις ανησυχίες όλων, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις-απορίες, γεμίζοντας μας με σημαντικά εφόδια για την σωστή προσέγγιση των καταστάσεων που βιώνει ένα παιδί στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom και μέσω Live μετάδοσης στο Facebook από την σελίδα της ομάδας.

Το ΔΣ, τα στελέχη και οι αθλητές του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Κα Ειρήνη Ρέρα για την αποδοχή της πρόσκλησης, και την συμμετοχή στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους γονείς, αθλητές, και φίλους της ομάδας για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα , δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτές τις προσπάθειες κόντρα στα σημεία των καιρών. Προσαρμοζόμενοι στην δύσκολη συγκυρία της καραντίνας, και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για το Μπάσκετ και το ερασιτεχνικό αθλητισμό, επεξεργαζόμαστε ιδέες για νέες διαδικτυακές δράσεις σύντομα .
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Σχολιάστε