My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Διαδικτυακά σεμινάρια “Αργοναυτών”

Από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στη νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης, εκκινούμε έναν κύκλο διαδικτυακών εισηγήσεων και σεμιναρίων για την περίοδο 2020-21 με θέμα “ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Ιστορία-Παράδοση-Πολιτισμός”.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα σημείο⸱ συνάντησης, ωφέλιμης αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, προσβάσιμο σε όλους όσοι επιθυμούμε και νιώθουμε το χρέος να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα της ιστορίας και της λαογραφίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η παρακολούθηση των εισηγήσεων θα είναι ελεύθερη για όποιον/-α ενδιαφερόμενο/-η μέσω της πλατφόρμας zoom, καθώς και με live μετάδοση στον λογαριασμό μας στο Facebook: Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”.

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων και τα ονόματα των προσκεκλημένων εισηγητών θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο fb:https://www.facebook.com/ArgonautesKilkis και στην ιστοσελίδα μας: https://argokilkis.blogspot.com/, όπου θα γνωστοποιούνται οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να αγκαλιαστεί από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μας ως συνέχιση των δράσεων και της πολυετούς προσφοράς του συλλόγου μας.”

Σχολιάστε