My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Διάλογος Τονικίδη με νεολαία

Και επίσκεψη στο Μυριόφυτο.

Για μια ακόμα φορά ο συνδυασμός ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ κι ο επικεφαλής του, Παύλος Τονικίδης, είχαν την ευκαιρία να δείξουν την ιδιαίτερη ευαισθησία τους για θέματα που απασχολούν την νεολαία και να ακούσουν τις απόψεις και προτάσεις τους για την επίλυση καυτών προβλημάτων που συνδέονται με την ίδια τους τη διαβίωση και δραστηριότητα στον τόπο μας.

tonikidisΟ κ. Τονικίδης συνοδευόμενος απο τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της περιοχής, επισκέφτηκαν τη Τετάρτη 23 Απριλίου τον Μικρόκαμπο, όπου συναντήθηκαν με τους νέους του οικισμού για μια ουσιαστική και άκρως αποδοτική, όπως αποδείχθηκε, συζήτηση.

Οι νέοι αφού άκουσαν απο τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς τις θέσεις του προγράμματος του συνδυασμού για τη Νεολαία, κατέθεσαν  τις δικές τους απόψεις, παρατηρήσεις, ακόμα και αντιρρήσεις για τα θέματα που τους απασχολούν, με αιχμή αυτά της ανεργίας, της ασφάλισης, τις ενίσχυσης των νέων αγροτών, του πολιτισμού κα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί απο τους νέους εξέφρασαν προς τον κ. Τονικίδη και στα παρόντα μέλη του συνδυασμού του, την ευαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς επισκέφτηκε τον Μικρόκαμπο προκειμένου να συζητήσει μαζί τους!

Κλείνοντας τον εποικοδομητικό διάλογο, που διήρκησε περισσότερες από δυο ώρες, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς δεσμεύτηκε ότι οι προτάσεις που ακούστηκαν θα εμπλουτίσουν ακόμα παραπέρα το πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ υπογράμμισε ότι η νέα αντίληψη που εγκαινίασε ο ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ για τις σχέσεις με τη Νεολαία θα συνεχίσει να διέπει τη λειτουργία του.

Στο Μυριόφυτο

Επίσκεψη στον οικισμό Μυριόφυτο της Δημ. Ενότητας Δοϊράνης πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, που προέρχονται απο τη περιοχή.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να αναδειχθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, καθώς και να ακουστούν απόψεις και προτάσεις για την επίλυσή τους. Κάτι, το οποίο επιτεύχθηκε μέσω ενός εξαντλητικού διαλόγου που αναπτύχθηκε σε δημόσιο χώρο του οικισμού.

Οι δημότες του Μυριοφύτου επικεντρώθηκαν σε αγροτικά θέματα, για τα οποία κατέθεσαν τις συγκεκριμένες προτάσεις τους, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τη δέσμευση του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ να δημιουργηθεί στον δήμο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δελτίο τύπου από ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε