My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Διάκριση Γεωργαντά σε γκάλοπ

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, ήρθε 4ος μεταξύ 32 αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον Ιούνιο από την εταιρεία «kapa Research».

Μάλιστα, ο Κιλκισιώτης πολιτικός ήλθε 1ος από όλους τους υφυπουργούς που προέρχονται από την περιφέρεια, με βάση την αποτελεσματικότητα του έργου τους. Εξ` άλλου, στην αξιολόγηση των υπουργείων, αυτό της Ψηφιακής Διακυβέρνησης έρχεται πρώτο!

Με το δεδομένο ότι η ερώτηση ήταν “ποιοι υπουργοί, με βάση το έργο τους, θα πρέπει να αναβαθμιστούν στον ανασχηματισμό ή να παραμείνουν στις θέσεις τους”, τα αποτελέσματα της δημοσκόπισης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν θα λήψει η κιλκισιώτικη εκπροσώπηση στην κυβέρνηση μετά και τον αναμενόμενο ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της «kapa Research», οι μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε το Υπουργείο και έτρεξε ο κ. Γεωργαντάς, καθώς και η σημασία τους στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αναγνωρίστηκαν τα μέγιστα από τον ελληνικό λαό!

Οι απαντήσεις φέρνουν τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη στην πρώτη θέση με διαφορά, ενώ τη πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ η πεντάδα διαφοροποιείται με τον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να καταλαμβάνουν την τρίτη και τέταρτη θέση αντιστοίχως, εκτοπίζοντας τους Νίκο Δένδια και Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σε επίπεδο αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν, ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς και ο υφυπουργός εθνικής άμυνας και συντονιστής στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ ακολουθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και οι δύο υφυπουργοί ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, εισπράττοντας από την γενικότερη αποδοχή που απολαμβάνει το συγκεκριμένο υπουργείο.

Σχολιάστε