My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Διάκριση Αίαντα με Γ. Παπαδόπουλο

Στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές», στην Πηγή Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/2 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Ο καιρός ήταν ευνοϊκός και η συμμετοχή αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα ήταν μεγάλη ενώ οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί.

minaretzis-papadopoulos-misailidisΕκεί ήρθε άλλη μία διάκριση για το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Α.Σ. ΑΙΑΣ -μετά το Πανελλήνιο Κλειστού-, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο αθλητής του Νίκου Πολιά συμμετείχε στην κατηγορία των Ανδρών και στην απόσταση των 10000μ.. Στο αγώνισμα όπου συμμετείχαν οι κορυφαίοι δρομείς της χώρας τερμάτισαν 83 αθλητές και ο Παπαδόπουλος κατάφερε να κατακτήσει την 11η θέση με χρόνο 32:51.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα, με το κάτω μέρος του άκρου ποδιού του να αιμορραγεί ωστόσο όχι μόνο δεν παράτησε την «κούρσα» αλλά «έσφιξε τα δόντια» κι έφτασε στην καλύτερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ αθλητής του Κιλκίς σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου κι αν δεν υπήρχε αυτή η ατυχία θα μπορούσε να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, το Σάββατο στα Τρίκαλα ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ Θεσσαλίας διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο για δρόμους Αντοχής και Ημιαντοχής με εισηγητές τους κύριους Δημήτρη Σούλα και Σπύρο Κέλλη. Σε αυτήν την ωραία πρωτοβουλία της επιτροπής επιμόρφωσης και τεκμηρίωσης του ΣΕΓΑΣ συμμετείχαν φοιτητές του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων, Επιστήμονες Φυσικής Αγωγής και προπονητές ενώ ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν το σεμινάριο ήταν οι δύο προπονητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Φίλιππος Μισαηλίδης και Χαράλαμπος Μηναρετζής.

Σχολιάστε