My Twitter Feed

4 Ιουνίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποίηση ενόψει εκλογών -

Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Διαδρομές τουριστικής ανάπτυξης -

Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

“Δούλεψε πάλι η κοπτοραπτική” -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

“Βάϊραλ” οι δηλώσεις για ΕΝΦΙΑ! -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

ΑΝΚΙ: “Δαγκωτό” στο Leader! -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

ΝΔ: Ξεκινά νέα καμπάνια -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Από τα «επείγοντα» στη Βουλή -

Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Παιονία: Έργο 4,3 εκ. για ύρδευση -

Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Δημ. σύμβουλος ο Σ. Τραχανίδης

Το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου ορκίσθηκε από το δήμαρχο Παιονίας ο Αθανάσιος (Σάκης) Τραχανίδης ως δημοτικός σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας, έπειτα από την παραίτηση του συμβούλου Βασίλη Τάσιου.

Δήλωση του Σάκη Τραχανίδη της παράταξης ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τους συνδημότες μας που με την ψήφο και την στήριξη τους σήμερα ορκίζομαι δημοτικός σύμβουλος.

Βρίσκομαι εδώ για να υποστηρίζω και να προωθώ τα αιτήματα τους, εκείνα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της καθημερινότητας μας, την προαγωγή του κοινού μας συμφέροντος, τα μικρά και μεγάλα έργα στο δήμο μας και γενικότερα για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους.

Θέλω να δηλώσω ευθαρσώς, ότι όπως εκλέχτηκα με τον συνδυασμό του Χρήστου Γκουντενούδη ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ, έτσι και τώρα μέσα από τις τάξεις του ανανεωμένου συνδυασμού ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη, θα δώσω τον αγώνα.

Τόσο μέσα αλλά και κυρίως έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα αγωνιστώ με τους συνυποψήφιους μου ώστε οι θέσεις και οι απόψεις μας να καταστούν πλειοψηφικές στην τοπική μας κοινωνία και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας, επ’ ωφελεία των δημοτών.

Σχολιάστε