My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τι είδαν οι Αμερικάνοι στο Κιλκίς!

Οι φυσικές ομορφιές του νομού Κιλκίς, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις του, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον δημοσιογράφων από την Αμερική, οι οποίοι μας επισκέφτηκαν στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.

Οι πέντε δημοσιογράφοι (τέσσερις Αμερικανοί και ένας Καναδός) που πραγματοποίησαν μία εσπευσμένη εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού επίσκεψη, βρέθηκαν στον ακριτικό νομό μας καλεσμένοι της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, που εξειδικεύονται σε θέματα γαστρονομικού τουρισμού, επικεντρώθηκε στο γεωγραφικό ανάγλυφο και στους αμπελώνες της Γουμένισσας, με επισκέψεις στα οινοποιεία Τάτση, Σακαλάκη και Χατζηβαρύτη, ξενάγηση στον παραδοσιακό οικισμό της Γουμένισσας, στο Μεταξουργείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Οι δημοσιογράφοι Evan Saviolidis, Lynda Balslev, Jennifer OFlanagan, Joelle Quinn, Steven Shomler, συνοδευόμενοι από τη Φαίη Γεωργούση του ΕΟΤ Ν. Υόρκης, γεύτηκαν τα εκλεκτά κρασιά της Γουμένισσας και παραδοσιακά πιάτα της περιοχής.

Ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη, οι δημοσιογράφοι υποσχέθηκαν ότι θα ξανάρθουν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, για να γνωρίσουν περισσότερο την περιοχή και το πλούσιο φυσικό, πολιτιστικό και τουριστικό της περιβάλλον.

«Το τουριστικό προϊόν της ΠΕ Κιλκίς διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που απέχουν από το παραδοσιακό μοντέλο ήλιος και θάλασσα. Η πλούσια φυσική ομορφιά, η απέραντη γαλήνη του τόπου, οι επιβλητικοί ορεινοί όγκοι, σε συνδυασμό με τους χρυσοφόρους αμπελώνες αυτής της ευλογημένης γης, αποτελούν τη βάση για ένα πρωτοποριακό τουριστικό προϊόν, το οποίο αναδεικνύεται αποτελεσματικά στις αγορές του εξωτερικού, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και την περαιτέρω προώθηση της περιοχής ως προορισμού, ιδανικού για μέρες ξεκούρασης και γνωριμίας με ανθρώπους, πολιτισμούς και διαφορετικές κουλτούρες», δήλωσε με αφορμή την επίσκεψη ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Σχολιάστε