My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Δηλώσεις ΟΣΔΕ σε νέο συνετ/σμό

Ένας νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Κιλκίς με την επωνυμία “ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ” ιδρύθηκε πρόσφατα στη θέση της παλιάς ΕΑΣ, η οποία είναι ήδη αδρανοποιημένη.

eas-kilkis-001Μάλιστα, ο νέος συνεταιρισμός που ιδρύθηκε από νέους ως επι το πλείστον αγρό και προχώρησε ήδη στην εκλογή του πρώτου ΔΣ, έχει υπενοικιάσει τόσο τα γραφεία της παλιάς ΕΑΣ στο Κιλκίς (οδός Θεσσαλονίκης 20, στον 1ο όροφο) όσο και το συγκρότημά της στην Καλίνδριας για παραγωγή αλεύρων και ζωοτροφών.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι από τις 12 Μαίου θα κάνει δεκτές τις δηλώσεις Ε.Α.Ε.  ΟΣΔΕ παραγωγών, χωρίς μεσάζοντες και με κόστος για τον παραγωγό 30 ευρώ τη δήλωση, καλύπτοντας έτσι μόνο τα έξοδά του με βάση την ιδρυτική καταστατική του αρχή για στήριξη των παραγωγών, όπως τονίζει στην σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρονται και τα εξής:

“Ο ρόλος της ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ είναι καθαρός: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, για παροχή υπηρεσιών, ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

Το πρόγραμμα δράσης του, έχει σαν κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των παραγωγών με εφόδια, σε ανταγωνιστικές τιμές και είναι σ’επαφή με μεγάλους ομίλους για συμφωνίες υπέρ των παραγωγών.

Σύντομα θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το συγκρότημα της Καλίνδριας για ζωοτροφές όλων των τύπων αλλά και της αλευροβιομηχανίας για κάλυψη όχι μόνο του Νομού αλλά και διάθεση σε όλη τη χώρα σε τιμές που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να προσεγγίσει.

Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ λειτουργεί με την αξιωματική αρχή οτι:

ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ”.

Ευχαριστίες

“Ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν.Κιλκίς «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Υφυπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και στην νέα ηγεσία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., για την ουσιαστική εξέταση του αιτήματος Διοικητικής Θεραπείας σ’ ότι αφορά την συμμετοχή του για δηλώσεις Ε.Α.Ε. ΟΣΔΕ.

Η κατανόηση και η βοήθεια του υπεύθυνου αγροτικού τομέα του Ν.Κιλκίς κου Τσομπανίδη Παναγιώτη γιατί μαζί με την Διοίκηση του Νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν.Κιλκίς, «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» με σαφήνεια έδωσαν στις ηγεσίες του ΥΠΑΤ και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να κατανοήσουν πλήρως το θέμα και τις σκοπιμότητες που κρατούσαν εκτός Δικτύου εξυπηρέτησης των παραγωγών τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ.

Δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να μην υπάρχουν κερδοσκόποι σε βάρος των παραγωγών.

Υπάρχουμε γιατί υπάρχουν οι παραγωγοί και θα στηρίξουμε το έργο τους με κάθε κόστος μας σε συνθήκες, που άοκνα θα συμβάλλουμε, υγιούς ανταγωνισμού.”

Σχολιάστε