My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Δηλώνει εθελοντής κατά κορονοϊού

Ο βουλευτής Ν. Κιλκίς και γιατρός, Γιώργος Φραγγίδης, ακολουθώντας το παράδειγμα συναδέλφων του, δήλωσε ότι τίθεται εθελοντικά στη διάθεση του Νοσοκομείου Κιλκίς, ώστε “εφόσον κρίνεται αναγκαίο να παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση του νοσοκομείου και την αντιμετώπιση της πανδημίας στο νομό Κιλκίς”.

Ως γνωστό, το παράδειγμα που έδωσε πρώτος ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης, ακολούθησαν οι συνάδελφοί του Χρ. Κέλλας, Κ. Μπλούχου, Β. Γιόγιακα και Ν. Κρητικός της ΝΔ, καθώς κι η Μ. Αθανασίου της ΕΛΛΥ.

Ο κ. Φραγγίδης γνωστοποίησε την πρόθεσή του για εθελοντισμό με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής και προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννη Ανδρίτσο.

Η επιστολή του έχει ως εξής:

“Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, εξαιτίας του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού. Η μαζική διάδοση του ιού με τους χιλιάδες φορείς και νοσούντες αλλά και τους δεκάδες εκατοντάδες ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους, όπως και η παρουσία των βαρέως πασχόντων, διαμορφώνουν μια  νέα και δύσκολα αντιμετωπίσιμη κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η συμβολή όλων των υπηρετούντων στον Υγειονομικό Τομέα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, είναι επιτακτική ανάγκη.

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω, πως θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας σε εθελοντική βάση, εφόσον κρίνεται αναγκαία η συμβολή μου ως ιατρού, για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία στο νομό μας.

Σχολιάστε