My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δεύτερη μέρα απεργιών και νέα συλλαλητήρια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους δικηγόροι, εισαγγελείς, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι,εργαζόμενοι στους δήμους, δάσκαλοι, καθηγητές, και εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ. Και σήμερα απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί (θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά στα δημόσια νοσοκομεία) ενώ κλειστά θα είναι σήμερα τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων.

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους «αυτή τη φορά να μη γυρίσουν την πλάτη στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ».

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια και σήμερα. Αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές και ακυρώσεις πτήσεων λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν σήμερα, από τις 12:00 έως τις 16:00, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Στάση εργασίας από τις 15.00 έως τις 19.00 θα πραγματοποιήσουν και οι δημοσιογράφοι.

Πορείες και συγκεντρώσεις

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ ξεχωριστό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τα Ιωάννινα και την Πάτρα.

newsbomb.gr

Σχολιάστε