My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δεσμεύσεις για τα νοσοκομεία μας

Ο υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης δήλωσε στον Γ. Γεωργαντά ότι το Νοσοκομείο Γουμένισσας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί με τις δομές που διαθέτει χωρίς καμία συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Κι όσο για το Νοσοκομείο Κιλκίς, δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο θα χρηματοδοτήσει άμεσα το κόστος των εργασιών για τη μετεγκατάσταση των χειρουργείων με το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στη Τρίτη Πτέρυγα,  ενώ θα μεριμνήσει και για τα  όποια άλλα λειτουργικά θέματα  χρήζουν άμεσης παρέμβασης και επίλυσης.

nosokomeioΑυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κιλκίς, ο οποίος επισκέφθηκε χθες Τετάρτη τον κ. Βορίδη για τα θέματα των νοσοκομείων του νομού μας.

Εξ` άλλου, ο κ. Γεωργαντάς συναντήθηκε προχθές Τρίτη 23  Σεπτεμβρίου και με τον αναπληρωτή Υπουργό, Λεωνίδα Γρηγοράκου, στον οποίο έθεσε τις ανησυχίες των κατοίκων και των εργαζομένων αναφορικά με το ενδεχόμενο  συρρίκνωσης τμημάτων του Νοσοκομείου Γουμένισσας, ζητώντας την προστασία και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων περίθαλψης των πολιτών της Παιονίας.

Ο κ. Γρηγοράκος από βήματος της Βουλής, το απόγευμα της ίδιας μέρας, απαντώντας  σε επερώτηση βουλευτών σε θέματα Υγείας, διευκρίνισε κατονομάζοντας τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, ύστερα από σχετικό αίτημα του κ. Γεωργαντά,  ότι δεν πρόκειται να θιγούν οι δομές υγείας στο ν. Κιλκίς.

Στον ιστότοπο της Βουλής είναι αναρτημένη η  ομιλία του κ. Γρηγοράκου, τον οποίο ευχαρίστησε για τη ρητή δέσμευσή του ο κ. Γεωργαντάς, από το βήμα της Βουλής.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Γρηγοράκος πραγματοποιεί επίσκεψη στις μονάδες υγείας του Κιλκίς.

Σχολιάστε