My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δεν υπάρχει “υγειονομική βόμβα”

prosfyges-eidomeni2-001Την ώρα που μεγάλα εμπορικά ιδιωτικά κανάλια επενδύουν στη τρομολαγνεία χαρακτηρίζοντας τη περιοχή της Ειδομένης ως «υγειονομική βόμβα», ο γ. γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος, διαβεβαίωσε ότι οι πρόσφυγες που εισέρχονται στη χώρα μας είναι υγιής πληθυσμός και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο έκρηξης μιας τέτοιας … βόμβας.

Σε ευρεία σύσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) με τη συμμετοχή εποπτευόμενων κρατικών φορέων, πιστοποιημένων ΜΚΟ, καθώς και εκπροσώπων της Κοινωνίας των Πολιτών, ο κ. Μπασκόζος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διεύρυνσης του Συντονιστικού Οργάνου και με άλλους εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί αποστολή κλιμακίου του ΕΚΕΠΥ στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης, καθώς και στις δομές φιλοξενίας σε Χέρσο και Νέα Καβάλα, προκειμένου να γίνει αυτοψία, ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων και τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Υγείας.

Σε άλλη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, αποφασίστηκε η στενή συνεργασία ΕΚΕΠΥ – Αστυνομίας – Λιμενικού για την αποτελεσματική πρόληψη και την υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων/μεταναστών.

 

 

Σχολιάστε