My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Δεν σκέφτομαι άλλο κόμμα ή νέα υποψηφιότητα”

Στη πρώτη του συνέντευξη μετά τη χθεσινοβραδινή επεισοδιακή ψηφοφορία στη Βουλή για το μνημόνιο-3, ο Θόδωρος Παραστατίδης, επανέλαβε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ότι το “όχι” του στα νέα μέτρα υπαγορεύτηκε απ` το γεγονός ότι άλλα έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και άλλα θέλει να εφαρμοστούν με το νέο μνημόνιο.

“Είχα ξεκαθαρίσει εγκαίρως ότι είναι πρόκληση οι περικοπές μισθών και συντάξεων”, είπε, προσθέτοντας: “Την οριστική μου στάση καθόρισε το γεγονός ότι φιγουράρουν στις λίστες της φοροδιαφυγής πρόσωπα τα οποία δεν αγγίζει κανείς”.

Στο ερώτημα αν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του, ο κ. Παραστατίδης επανέλαβε ότι “η συνέπεια δεν μπορεί να παραδίδεται στην ασυνέπεια”, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μπαίνει ζήτημα ποιοί πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, οι συνεπείς ή οι ασυνεπείς”.

Για τη στάση του στην ψηφοφορία του προϋπολογισμού  δεν θέλησε ν` ανοίξει τα χαρτιά του λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή τον μελετά, άφησε όμως να εννοηθεί ότι θα υπερψηφίσει μόνο όσα κρίνει ως θετικά. “Η στάση μου θα εξαρτηθεί απ` το αν αυτά που λέγαμε συμβαδίζουν μ` αυτά που προβλέπονται. Τα χρήσιμα θα τα ψηφίσω”, είπε.

Ο Κιλκισιώτης βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει σκέψη για συνεργασία με άλλον πολιτικό χώρο κι ότι δεν συζήτησε με συναδέλφους του που δεν υπερψήφισαν τα νέα μέτρα. Όσο για τις επόμενες εκλογές, αφού υποστήριξε ότι “δεν πρόκειται να δώσουν λύση αν γίνουν τώρα”, είπε ότι δεν τον απασχολεί αν θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής. “Αν συνδύαζα τη στάση μου με το πολιτικό μου μέλλον, ίσως και να είχα άλλη συμπεριφορά. Οι συμβιβασμοί οδηγούν σε ασυνέπεια”, είπε.

Σε άλλα σημεία της συνέντευξής του στον συνάδελφο Γιάννη Παπαγεωργόπουλο, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κιλκίς είπε και τα εξής:

*Αν συνεχίσουν να μην υπάρχουν αντιδράσεις απ` τους βουλευτές, το πολιτικό σύστημα δεν έχει μέλλον.

*Με τις μικρές μου δυνάμεις ήθελα ν` αντισταθώ. Δεν μπορεί να μην πορεύεσαι, έστω και στοιχειωδώς, μ` αυτά που λες. Πίσω απ` τους αριθμούς υπάρχουν ανθρώπινες ψυχές.

*Το κράτος μπορώ να το χαρακτηρίσω “λήσταρχο”. Ο πολίτης το βλέπει σαν εχθρό του. Είναι αλήτικη η συμπεριφορά του να φορολογεί ότι κινείται.

*Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρόσωπα αλλά πολιτικές. Αυτοί που πίστεψαν στις αρχές και στις αξίες του βρίσκονται στον αέρα επειδή δεν εκφράζονται από κανέναν πολιτικό χώρο.

 

Σχόλια
One Response to ““Δεν σκέφτομαι άλλο κόμμα ή νέα υποψηφιότητα””
  1. Ο/Η κωλοτουμπας λέει:

    Άλλος ένας κωλοτουμπας. Πριν τις εκλογές ετοιμαζόταν να αφήσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά τον “έπεισαν” να μείνει. Τώρα λέει δε σκέφτεται άλλο κόμμα ούτε τον νοιάζει αν θα ξαναείναι βουλευτής. Να μου το θυμηθείτε ότι σύντομα να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα!

Σχολιάστε