My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δεν περιμέναμε να φτάσουμε εδώ

«Δεν περίμενε κανείς από εμάς ότι θα φτάσουμε εδώ», είπε σήμερα Δευτέρα σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, σε μια έκρηξη ειλικρίνειας ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Αναφερόμενος στο Νοσοκομείο Κιλκίς, ο κ. Βεργίδης λέγοντας ότι “μέχρι στιγμής αντέχει”, γνωστοποίησε ότι τώρα έγιναν δύο πτέρυγες covid από 30-35 κρεβάτια η κάθε μια.

“Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το νοσοκομείο. Σε γενικές γραμμές με όλες τις δυσκολίες είμαστε καλά. Προσπαθούμε όλοι, γιατροί και φορείς να κάνουμε το καλύτερο και να καταλάβει ο κόσμος το πρόβλημα”, πρόσθεσε σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους Κιλκισιώτες.

Αναφορικά με τα σύνορα, ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι μόνο από τους Ευζώνους υπάρχει πρόσβαση και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για covid για την εισαγωγή. “Δεν υπάρχει αυτό το πάρε – δώσε όπως πριν. Ι.Χ δεν μπαινοβγαίνουν”, πρόσθεσε.

Για τη βιομηχανική περιοχή Σταυροχωρίου διαβεβαίωσε ότι στις επιχειρήσεις γίνονται εντατικοί έλεγχοι και ότι αυτές τηρούν αυστηρά τα μέτρα. Ωστόσο, λέγοντας ότι “δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα όταν μπήκε σε καραντίνα ο νομός”, παραδέχτηκε πως “το τελευταίο 20ήμερο υπάρχει έξαρση”.

Τέλος, πρόσθεσε ότι «στη Θεσσαλονίκη πρέπει να συνετιστούν, δεν γίνεται επειδή είχαν lockdown νωρίτερα, να έρχονταν εδώ να διασκεδάσουν»!

Σχολιάστε