My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

“Δεν ζήτησα να είμαι υποψήφιος”

«Στη δήλωσή μας υπήρξε μια λάθος διατύπωση, η οποία έδωσε την αφορμή σ` όλο το σύστημα να πέσει πάνω μας για να μας συνθλίψει».

parastatidisΑυτό τόνισε ο Θόδωρος Παραστατίδης σε σημερινή του (Δευτέρα) συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, κάνοντας λόγο για βρομιά και δυσωδία που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό μετά την καταγγελία Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του.

«Προσπάθησαν ν` αξιοποιήσουν μια ατυχή διατύπωση και βρήκαν αφορμή τα μεγάλα ΜΜΕ να μας επιτεθούν χυδαία επειδή αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του μνημονίου κι επειδή δεν υπερψηφίζουμε την πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο κ. Παραστατίδης.

Αναφέρθηκε δε και στην περίπτωση του κ. Ψαριανού, ο οποίος ενώ δεν γνώριζε την επίμαχη δήλωση άρχισε να βρίζει τους δυο βουλευτές όταν του μετέφερε τηλε-δημοσιογράφος ότι υπάρχει η δήλωση.

Ο κ. Παραστατίδης χαρακτήρισε «αστείους» τον Αδ. Γεωργιάδη και την Σ. Βούλτεψη για τις δηλώσεις τους ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπαν οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτική» την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι μέχρι πριν λίγες μέρες έβαζε ανθρώπους να τον πείσουν να επιστρέψει στο εν λόγω κόμμα.

Όσο για την πιθανότητα δικής του υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Ποτέ δεν ζήτησα να είμαι υποψήφιος, απλώς ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα για συνεργασία. Με τον Αλ. Τσίπρα δεν είχα ούτε καλημέρα, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε ότι εκτίμησε τη στάση μου στη Βουλή πάνω σε κρίσιμα θέματα».

Και για το ενδεχόμενο να μην εγκριθεί τελικά αυτή η υποψηφιότητα, τόνισε: «Η ζωή μου δεν είναι μόνο η πολιτική. Διαφοροποιήθηκα απ`  το ΠΑΣΟΚ όταν προέρχονταν απ` το 45% και ήταν πανίσχυρο. Αυτοί που λένε ότι ψάχνω πολιτική στέγη κρίνουν εξ` ιδίων τα αλλότρια».

Τέλος, για την διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, ο βουλευτής του Κιλκίς είπε αναφερόμενος στους κυβερνώντες: «Δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο θεσμός ούτε το πρόσωπο. Η μόνη αγωνία τους είναι να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία. Εγώ θα συνεχίσω να έχω την ίδια στάση, προκειμένου ν` αλλάξει η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζουν».

Σχολιάστε