My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δεν γίνεται Κέντρο σε Ξυλοκερατιά

Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων δεν πρόκειται να δημιουργηθεί στην Ξυλοκερατιά, διαβεβαίωσαν υψηλά ιστάμενοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Τη δέσμευση αυτή μετέφερε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Σισμανίδης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (Δευτέρα) συνεδρίασής του.

hotspot-prosfuges-001Ο κ. Σισμανίδης γνωστοποίησε ότι ιδιώτης από τη περιοχή εκδήλωσε ενδιαφέρον για ενοικίαση χώρων του με σκοπό τη λειτουργία κέντρου. Έπειτα από αυτό, το ΓΕΕΘΑ ήλθε σε επαφή με το Αστυνομικό Τμήμα Μαυρονερίου με σκοπό την επιθεώρηση της προτεινόμενης απ` τον ιδιώτη περιοχής.

Ωστόσο το γεγονός έγινε γνωστό, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν κάτοικοι στη Ξυλοκερατιά με σκοπό να αντιταχθούν σε μια πιθανή έναρξη εργασιών για διαμόρφωση του χώρου. Τελικά, ωστόσο, κάθε τέτοια σκέψη εγκαταλήφθηκε, με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, Γ. Μουζάλα, να διαβεβαιώνει τον κ. Σισμανίδη ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο νομό Κιλκίς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, υπήρξε παρανόηση σχετικά με τη διοικητική ένταξη της Ξυλοκερατιάς στο νομό Κιλκίς, καθότι υπήρξε η εντύπωση ότι αυτή ανήκει στη Θεσσαλονίκη!

Σχολιάστε