My Twitter Feed

11 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μείωση κρουσμάτων στο Ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 10 Απριλίου, 2022

Φάρμα Κουκάκη και στη Ν. Κορέα -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

Μεγάλη αύξηση, φτηνά σπίτια! -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

“Επάρκεια δείχνει η καταγραφή” -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ σε όλο το νομό μας -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ξεκίνημα για Φ.Α. σε Πολύκαστρο -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση των εκτάκτων μέτρων -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Νέα μηχανήματα στο Δήμο Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Δενδροφύτευση στη Κοινότητα Αξιούπολης

Από τη Κοινότητα Αξιούπολης εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου για δενδροφύτευση:

Ένα πέρα των προσδοκιών μας διήμερο εθελοντικής δράσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου στην Κοινότητα Αξιούπολης. 70 δέντρα φυτεύτηκαν στην Αξιούπολη και την Πηγή.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με το μεγαλύτερο ποσοστό να αποτελείται από παιδιά και εφήβους. Φυσικά σε όλο αυτό βοήθησαν και ενίσχυσαν το διήμερο μας ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γεώργιος Γεωργίτσαρος, η Αντιδήμαρχος Αξιούπολης Έλενα Λιακοπούλου και ο διευθυντής πρασίνου του δήμου Παιονίας Γεώργιος Χαμουρούδης.

Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Δημήτρη Νίκογλου για την καθοδήγηση του και το 3ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου για την χορηγία πέντε δέντρων. Θερμές ευχαριστίες επίσης και προς τους χορηγούς της εθελοντικής μας δράσης στον Σ. Γκαϊτατζή, τον Γιώργο Τσελεπίδη (catering Maxim), τα Nερά Μακεδονίας, τον Melsi Croj (Cafe Hola),τον Καπνόπουλο Κυριάκο (σχολή οδηγών Εκπαιδευτική)τον Πέτρο Τσολάκη και τον Σιωνιδη Μάνο (Τυπογραφείο Σιωνιδης).

Τα εύσημα όμως της δενδροφύτευσης πηγαίνουν στους συμμετέχοντες: στις ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου Αλέξανδρος Αξιούπολης και του Εθνικού Αξιούπολης, στα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας Άξιον Εστί, στα παιδιά του ειδικού σχολείου Τούμπας, στους μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης, στα παιδιά της Β’ τάξης Γυμνασίου Αξιούπολης, στο τμήμα των Γεωπόνων του ΕΠΑΛ Αξιούπολης, στους Αστυνόμους της Γειτονιάς Κούνιο Ιωάννη και Λιρατζή Φωτεινή για τη βοήθειά τους καθώς και όλους εσάς τους εθελοντές που βοηθήσατε στην ολοκλήρωση της δράσης.

Με την αγάπη που φυτεύτηκαν ελπίζουμε με την ίδια αγάπη και να φροντίζονται.

Την διήμερη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παιονίας Σιωνίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιώργος Γεωργίτσαρος, η Αντιδήμαρχος Αξιούπολης Ελένη Λιακοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αξιούπολη Κύρος Καλαβάζης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, ο διευθυντής πρασίνου Δήμου Παιονίας Γιώργος Χαμουρούδης, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κιλκίς Παπαδόπουλος Μηνάς, ο αναπληρωτής Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κιλκίς Καραμήτσος Χρήστος, ο Πρόεδρος ΔΗΜΠΟ Παιονίας Γκουραμανης Σταύρος και οι τοπικοί σύμβουλοι.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη βοήθεια σας. Αποδείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και με τις υπόλοιπες δράσεις που ακολουθούν.

Σχολιάστε