My Twitter Feed

2 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δεκτά αιτήματα των εμπόρων -

Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Eυκαιρία για την Εκπαίδευση -

Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Αγωνία μικροπωλητών για λαϊκές -

Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Συγκίνηση για εκδημία Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Και συνταξιούχοι υπέρ Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΙΝΑΛ: Στηρίξτε τους δικηγόρους -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Δεκτά αιτήματα των εμπόρων

Το κύριο αίτημα του εμπορικού κόσμου του νομού Κιλκίς για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, καθώς και από τα τέλη πεζοδρομίου και κοινόχρηστων χώρων, βρήκε θετική ανταπόκριση από τους δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, Δ. Κυριακίδη και Κ. Σιωνίδη, αντίστοιχα.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους δημάρχους που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπορικών συλλόγων του νομού αλλά και του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Είχε προηγηθεί μια καρποφόρα τηλεδιάσκεψη των εμπορικών συλλόγων και του Επιμελητηρίου με θέμα τα προβλήματα της αγοράς, της εστίασης και γενικά της στήριξης των επαγγελματιών πριν και μετά την πανδημία, στην οποία κρίθηκε αναγκαία η υποβολή αιτημάτων προς τους φορείς της Αυτοδιοίκησης.

“Οι Εμπορικοί σύλλογοι του νομού, αλλά και το Επιμελητήριο Κιλκίς, αλληλέγγυοι και με το αίσθημα ευθύνης και ομόνοιας προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο, στα πλαίσια της λογικής, για τη στήριξη των συναδέρφων τους”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς.

Σχολιάστε