My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΔΕΕΠ: Ευχαριστίες στους εθελοντές

Με αφορμή την εθελοντική ένταξη του ειδικού πνευμονολόγου Δημήτριου Οικονόμου στο ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου Κιλκίς, η ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Εκφράζουμε, τις θερμές ευχαριστίες μας και τα ειλικρινή συγχαρητήρια μας, στον ιατρό, μα πάνω από όλα άνθρωπο κ. Δημήτριο Οικονόμου, για την ανταπόκριση του (σε σχετικό κάλεσμα) και την απόφαση του να ενταχθεί στο επιστημονικό δυναμικό του Γ.Ν.Κιλκίς, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην πολύ δύσκολη σημερινή συγκυρία, ελέω της φονικής πανδημίας, που ταλανίζει τη χώρα και κατ΄ επέκταση το νομό μας.

Ο κ. Οικονόμου, αποτελεί το καλύτερο μήνυμα προς τον ιατρικό κόσμο, αλλά και προς την ελληνική κοινωνία ταυτόχρονα, με την απόφαση του να μπει ενεργά, στη μάχη για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού κορωναϊού (covid – 19). Αφήνοντας την θέση του, στον πασίγνωστο Ομιλο υγείας του Ιατρικού Κέντρου, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του ΕΣΥ και του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας, που είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει οργανική θέση της ειδικότητας του.

Επί τη ευκαιρία, ως κομματική Οργάνωση και επειδή ως ελληνικός λαός γνωρίζουμε από τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας, ότι για να κερδηθεί ο ΄΄πόλεμος΄΄ χρειάζεται να υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ, επιθυμούμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε παράλληλα και τους δύο συμπατριώτες μας επιστήμονες, που παρότι ανήκουν σε διαφορετικό ιδεολογικό χώρο, έθεσαν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση δυο υγειονομικών μονάδων του νομού μας.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Βουλευτή Ν. Κιλκίς (ΚΙΝΑΛ) κ. Γεώργιο Φραγγίδη και τον Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος κ. Στέφανο Παραστατίδη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ελληνικής Πολιτείας και έθεσαν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους, στο Γ.Ν.Κιλκίς και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου αντίστοιχα, αποτελώντας όπως και ο συνάδελφος τους κ. Δ.Οικονόμου, φωτεινά παραδείγματα προς μίμησιν για όλη την κοινωνία.

Κλείνοντας και διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συμπατριωτών μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ιατρούς, νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και ειδικότερα των νοσοκομείων του Ν. Κιλκίς και των άλλων δομών υγείας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν καθημερινά, με στόχο την διασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο, της ΥΓΕΙΑΣ.”

Σχολιάστε