My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΔΕΕΠ: Ενημέρωση και απολογισμός

Με οικονομικό απολογισμό και ενημέρωση για την πορεία της κομματικής Οργάνωσης της ΔΕΕΠ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε με στις 4 Δεκεμβρίου τηλεδιάσκεψη της Οργάνωσης. Στα θέματα της ημερήσιας υπήρξε ακόμη ενημέρωση για θέματα της πανδημίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία και εποπτεία του αναπλ. γραμματέα Οργανωτικού Κωνσταντίνου Φωτίου καθώς και των Ηλία Τάπρα (Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Βορείου Ελλάδος), Γαβριηλίδη Σίμο (Τομεάρχη νομού Κιλκίς Ν.Δ.), Ανδρέα Τρεντζίδη (Υπ. Εκλογικής Ετοιμότητας Κεντρικής Μακεδονίας).

Για τον οικονομικό απολογισμό (εγκρίθηκε) ο πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος έκανε μια μικρή αναφορά στο τι παρέλαβε και το τι συμβαίνει τούτη την ώρα στο οικονομικό σκέλος της Οργάνωσης, το οποίο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν υπάρχει καμιά απολύτως οφειλή.

Για την πορεία της ΔΕΕΠ ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε όσα έχει πράξει, ενώ αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος (Νοσοκομείο Κιλκίς, Δρόμος Ασσήρου – Ν.Σάντας, Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς, Φυσικό Αέριο, Σιδηροδρομική Σύνδεση με Βιομηχανική περιοχή Κιλκίς – Σταυροχώρι, Αρδευτικά έργα, Δρόμος ΠΑΘΕ, ΤΕΙ Κιλκίς, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ κα).

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρόντων στην εξ’ αποστάσεως συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν τα μέλη και υπεύθυνοι τομέων της ΔΕΕΠ, η ΔΗΜΤΟ Παιονίας (Πρόεδρος Παιονίας Ι. Χατζόπουλος) και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ι. Βασιλειάδης με τον οποίο ανακοινώθηκε και η συνεργασία των δύο Οργανώσεων ενόψει των Χριστουγέννων για τη δράση συνδρομής και αρωγής των συσσιτίων της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου (έχει ήδη δημοσιοποιηθεί με σχετικό δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ).

Σχολιάστε