My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δείχνει έτοιμος παρά τη φιλική ήττα

Το τελευταίο του φιλικό ενόψει πρωταθλήματος έδωσε το Σάββατο ο Κιλκισιακός, που ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Πανσερραϊκό.

Κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, το συγκρότημα του Λεωνίδα Υφαντίδη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας σωστή αμυντική λειτουργία και δημιούργησε φάσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Το πρώτο μέρος κύλησε με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό σουτ, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 18′ με τον Τσιμίκα, και τον Κιλκισιακό στο 40′ με τον Πιπερτζή.

Στο 50′ η κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου δε δυσκόλεψε τον Ρίστιτς, με τον Πανσερραϊκό στο 57′ να ανοίγει το σκορ, όταν ο Πόζογλου κέρδισε τη κόντρα και μπήκε από τα αριστερά στη περιοχή, και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” του Κολιοφούκα.

Ο Κιλκισιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο αργότερα με τη κεφαλιά του Ματεντζίδη να περνά λίγο έξω. Οι Σερραίοι ήλεγχαν και είχαν ακόμη δύο σουτ που δεν δυσκόλεψαν όμως τον Ιωαννίδη.

Τελευταία καλή φάση για τον Κιλκισιακό στο 78′ με τον Ρίστιτς να βγάζει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία τη κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας (63′ Ιωαννίδης), Νικολαΐδης (64′ Παρπουτσής), Ραφαελίδης (80′ Ρετσινάς), Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (46′ Καρασίμος), Μπελίτσας (76′ Τοπαλίδης), Πολύζος (46′ Ταχματζίδης), Παναγιωτόπουλος (80′ Αναστασιάδης), Μοσχάκης (76′ Κουραλίδης), Πιπερτζής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Δούμτσιος, Πόζογλου.

Αγωνίστηκαν και οι Γκέκας,Καπτέλι, Φούσου, Τζιτζικάκης, Χατζηδίμπας,, Εβόκ, Πέτρου, Βουδουρίδης, Γουάλει, Ζιγκερίδης, Μισυρλής.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη δεύτερη ομάδα

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας έκανε το Σάββατο ο Κιλκισιακός Β΄ που με άνεση επιβλήθηκε με 2-0 των Ελπίδων Κιλκίς.

Η ομάδα του Θωμά Σαραφίδη ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο με 1-0 χάρη σε τέρμα του Παναγιώτη Κοσμερίδη.

Οι νεαροί παίκτες μας έπιασαν πολύ καλή απόδοση, είχαν συνεχώς φάσεις και εν τέλει έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με τον Ηλία Παναγιωτίδη στο 40′.

Ιδιο το σκηνικό και στην επανάληψη, μιας και οι γηπεδούχοι είχαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, δίχως όμως να αυξηθεί το σκορ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Ντοριάν, Κωτάκης, Κουραλίδης, Κελεσίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (60′ Σαμουηλίδης ), Κοσμερίδης (80′ Σακαλίδης), Μαλάνια (70′ Π. Ζαμανόπουλος), Φιλιππίδης.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός Β΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αναβρυτό.

 

Σχολιάστε