My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Δείτε την παρέλαση στο Πολύκαστρο

parelasi-polykastroΜε κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος στο Πολύκαστρο, έδρα του Δήμου Παιονίας, ο Ευαγγελισμός και η 25 Μαρτίου, με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας .

Στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων των θυμάτων και αγωνιστών για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους και της πατρίδος  χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γουμενίσσας Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του Λυκείου Πολυκάστρου κ. Κυριακίδης Γεώργιος

Το παρόν έδωσαν, ο δήμαρχος Παιονίας Αθ. Λαπόρδας, ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαίδης ως εκπρόσωπος του ντιπεριφερειάρχη, ο Αναπληρωτής διοικητής της 33ης  Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πολυκάστρου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυκάστρου Χρήστος Κατσαβός, οι αντιδήμαρχοι Κουλίνας Δημήτριος , Συμεωνίδης Ιωάννης και Σιωνίδης Κωνασταντίνος, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιμερίκας. Το παρόν έδωσε επίσης η Λιάρτση Αθανασία ως αρχηγός της μειοψηφίας.

parelasi-polykastro2Στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Κεντρική Πλατεία κατέθεσαν, ο δήμαρχος Παιονίας, ο αναπληρωτής διοικητής της 33 Μ/ΤΠ ως εκπρόσωπος του Στρατού , ο διοικητής  του ΑΤ Ευζώνων Δεμουρτζίδης Δημόκριτος ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυκάστρου ως εκπρόσωπος Αναπήρων και ο αντιδήμαρχος κ. Κουλίνας εκ μέρους των θυμάτων της Εθνικής Αντίστασης.

Επίσης στεφάνια κατέθεσαν οι εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών Συλλόγων Σαρακατσαναίων, Ανατολικορωμυλιοτών, Ποντίων και Μικρασιατών, των οποίων οι Σύλλογοι πήραν μέρος στην παρέλαση που ακολούθησε. Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσε και ο νεοσυσταθείς Σύλλογος Βαφιοχωρίου “Αγιος Γεώργιος”.

Παρέλασαν μαθητές των εκπαιδευτικών βαθμίδων Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου, πολιτιστικοί σύλλογοι και τρεις λόχοι Στρατού ενώ η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου.

Μετά το τέλος της παρέλασης ακολούθησε δεξίωση στην Στρατιωτική Λέσχη Φρουράς Πολυκάστρου.

Βίντεο: Παναγιώτης Δεπούδης

Σχολιάστε