My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Είμαστε Οικογένεια

Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε «Μπορούμε» συμμετείχε στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια- COVID-19» διανέμοντας 28 διατακτικές επιταγές σε κατοίκους του Δήμου Παιονίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος, “το πρόγραμμα συνέβαλλε τα μέγιστα στην προσπάθεια υποστήριξης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού που υφίστανται τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, σε μία παραμεθόριο περιοχή με αγροτικό προφίλ που χαρακτηρίζεται από υψηλό δείκτη ανεργίας”.

Στο πλευρό των ευπαθών ομάδων

Ο Δήμος Παιονίας κι αυτές τις γιορτές στέκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, προσφέροντας «γεύματα αγάπης» σε δημότες που βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι λόγω της πανδημίας COVID-19 που έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

Οι πόρτες με «γεύματα αγάπης» θα χτυπήσουν τα Χριστούγεννα και τη δεύτερη μέρα Χριστουγέννων σε ηλικιωμένους και μοναχικούς που διαμένουν σε χωριά του Δήμου, μακριά από συγγενικά τους πρόσωπα και δεν υπάρχει άλλος ασφαλής τρόπος να απολαύσουν το γιορτινό τραπέζι.

Η μεταφορά και διανομή των εορταστικών γευμάτων θα πραγματοποιηθεί από τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Παιονίας, των οποίων το έργο συνδράμει στην προσπάθεια του Δήμου.

Τους ευχόμαστε να περάσουν τα Χριστούγεννα με υγεία ελπίζοντας, ότι σύντομα οι επικρατούσες συνθήκες απομόνωσης θα αλλάξουν.

Σχολιάστε