My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δήμοι: Άλλος για αίτηση πενταμηνίτη!

ergasiaki_evedreia-580x323Στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις ανέργων σε δήμους με πεντάμηνες συμβάσεις, το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι οι προσλήψεις θα αρχίσουν από τις 22 Οκτωβρίου. Για τους δήμους του νομού μας προβλέπεται η κάλυψη 161 θέσεων στο Κιλκίς και 88 στη Παιονία.

Οι άνεργοι που επιθυμούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.oaed.gr ή στα ΚΕΠ νωρίτερα αφού οι προκηρύξεις του ΟΑΕΔ αναμένονται ακόμη και εντός τις επόμενης εβδομάδας. Κριτήρια για τις προσλήψεις θα είναι η διάρκεια ανεργίας, το ετήσιο φορολογητέο εισόδημα ,ατομικό ή οικογενειακό, η ηλικία των ανέργων, αλλά και η οικογενειακή κατάσταση του ανέργου.

Η καθαρή αμοιβή θα είνα 490 ευρώ, ενώ όσοι είναι κάτω από 25 με το ποσό των 427 ευρώ. Όσο για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μετά την έκδοση της δημόσιας πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, οι άνεργοι θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικό μία αίτηση συμμετοχής για την απα σχόλησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, καθώς και έως τρεις επιβλέποντες φορείς κατά σειρό προτίμησης, στους οποίους επιθυμούν να προσληφθούν.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των ΚΕΠ, στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ηλεκτρονική αίτηση του ανέργου επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, όσον αφορά στα στοιχεία που περιλαμβάνονται και αναφέρονται σε αυτήν.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια
One Response to “Δήμοι: Άλλος για αίτηση πενταμηνίτη!”
  1. Ο/Η G λέει:

    αντε να ξεκινησει κατι, εστω κι αυτο…. αρκει μην παιρνουν απο πολιτικα γραφεια

Σχολιάστε