My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΙΝΑΛ: Δηλώσεις υποψηφίων

Σε δηλώσεις με αφορμή την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο, προέβησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, Γιώργος Αναστασιάφης και Θέμης Ανθρακίδης.

Στη δήλωσή του ο κ. Φραγγίδης αναφέρει τα εξής:

“Τελικά έγινε κι αυτό!

Μια αίολη πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μια συμφωνία που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Ελληνισμό, την Ελλάδα, τη Μακεδονία μας.

Η σημερινή μέρα είναι για όλους μας μια στενάχωρη μέρα, μια μέρα πόνου, σκέψεων και συλλογισμού.

Οφείλουμε όπως πάντα στα δύσκολα, ενωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να μην υπάρξουν, ή να αμβλυνθούν οι όποιες αρνητικές συνέπειες αυτής της απόφασης για την πατρίδα μας, μέσα από το δρόμο της δημοκρατικής συμπεριφοράς, μακριά από ακρότητες, στον οποίο η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων, πορεύεται.

Με τη συμπλήρωση σήμερα της 4ετίας στη διακυβέρνηση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του…”.

Ο Γ. Αναστασιάδης

Στην αντίστοιχη δήλωσή του, ο Γιώργος Αναστασιάδης, αναφέρει:

“Η έγκριση από το Ελληνικό κοινοβούλιο της συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί μια άνευ όρων παράδοση που όμοια της ο Ελληνισμός δεν είχε βιώσει για πάρα πολλές δεκαετίες. Πρόκειται για την κορύφωση του δράματος της διακυβέρνησης της χώρας από τον κύριο Τσίπρα αλλά ταυτόχρονα και την αρχή του πολιτικού του τέλους.

Οι Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι στην σημερινή επώδυνη εκχώρηση εθνικών δικαίων και να εργαστούμε με ενότητα και εθνική ομοψυχία στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας.”

Ο Θ. Ανθρακίδης

Απ` τη πλευρά του ο Θέμης Θ. Ανθρακίδης, αναφέρει:

“Πέρασε δυστυχώς η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Όσο κι αν ο ελληνικός Λαός διατράνωσε με κάθε τρόπο την αντίθεση του στην ενδοτική στάση της κυβέρνησης, βρέθηκαν οι πρόθυμοι, κάποιοι εξ αυτών και Μακεδόνες, οι οποίοι αψήφισαν τη λαϊκή βούληση και χάρισαν στα Σκόπια αυτό που ήθελαν.

Η ιστορία θα τους κρίνει όλους τους αναλόγως, όμως αυτά που παραχωρήθηκαν και εκχωρήθηκαν εις βάρος της Πατρίδας μας δυστυχώς θα τα χρεωθούν οι επόμενες γενιές.”

Σχολιάστε