My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Δήλωση Μηνά για τις εκλογές

Δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ για τα αποτελέσματα των εκλογών:

“Η ΝΔ κατήγαγε περιφανή νίκη στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Το γαλάζιο χρώμα της παράταξής μας απλώθηκε παντού σε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές. Η ΝΔ έκανε τη μεγάλη ποιοτική διαφορά και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα μετά τη μεταπολίτευση και εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί γνωρίζουν ότι είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, την ανάπτυξη και την ευημερία της Πατρίδας μας σε ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό ευρωπαϊκό περιβάλλον. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε ότι η παράταξή μας δικαιώθηκε ιστορικά στο διάβα του χρόνου καθώς αυτή άνοιξε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την ενέταξε στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Στις περιφερειακές εκλογές οι νεοδημοκράτες και οι φίλοι του κόμματός μας έπραξαν αυτονόητα το καθήκον τους. Ανέβασαν ψηλά την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκλέγοντας από την πρώτη Κυριακή τους περιφερειακούς συμβούλους που συμμετείχαν στο συνδυασμό της ‘’Αλληλεγγύης’’. Στο Δήμο Κιλκίς η παράταξή μας βγήκε Μπροστά εκλέγοντας πρώτο το Δημήτρη Κυριακίδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς με τη στήριξη της ΝΔ, επιβραβεύοντας την επιλογή του κόμματός μας, παρά τη συμμετοχή στελεχών μας σε αντίπαλα ψηφοδέλτια. Την Κυριακή 2 Ιουνίου καλούμε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τα στελέχη μας να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα στην κάλπη και να στηρίξουν με δύναμη το Δημήτρη Κυριακίδη ώστε με την επικείμενη άνοδο της ΝΔ στην κυβέρνηση να έχουμε νεοδημοκράτη Δήμαρχο ισχυροποιώντας το Δήμο Κιλκίς. Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Σιωνίδη για την εκλογή του ως νέου Δημάρχου στο Δήμο Παιονίας. Ευχαριστούμε, τέλος, όλα τα στελέχη μας, τους εκλογικούς αντιπροσώπους για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στην Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματός μας.

Η μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας έρχεται στις 7 Ιουλίου. Όλοι μαζί και πάλι θα ξαναβάψουμε γαλάζια την Ελλάδα μας!”

Σχολιάστε