My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Δήλωση για τις εκλογές στη ΝΔ

“Επιθυμώ να γνωρίζουν όλοι οι νέοι μας αντιπρόσωποι ότι στους αγώνες που έρχονται θα έχουν μαζί τους όλα τα μέλη της απελθούσας διοικούσας επιτροπής του νομό μας.”

Αυτό δηλώνει ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Κώστας Βιολιτζής, σε δήλωσή του μ` αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, σημειώνοντας τα εξής:

“Αγαπητές Συναγωνίστριες, Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Στις 13 Μαΐου 2018 θα έχουν αναδειχθεί οι νέοι μας τοπικοί αντιπρόσωποι των δημοτικών μας οργανώσεων και της νομαρχιακής μας επιτροπής. Θα έχουμε νέο πρόεδρο στην ΝΟ.Δ.Ε. και στις δυο ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και πολλά νέα πρόσωπα στα μέλη των συμβουλίων τους. Οι προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετώπισουν είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, με μεγαλύτερη τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Στα δύο χρόνια της θητείας μας προάγαμε τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας σε όλο το νόμο, διοργανώνοντας εκδηλώσεις σε όλα τα αστικά μας κέντρα με ομιλητές υψηλόβαθμα στελέχη της παράταξης μας. Παράλληλα επισκεφθήκαμε με κλιμάκια βουλευτών μας παραγωγικούς φορείς και κοινωνικές δομές έτσι ώστε να υπάρχει άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση. Μεγαλύτερη στιγμή η επίσκεψη του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη! Τέλος και με την προτροπή του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής είχαμε κοινωνικές δράσεις σε ευαίσθητες και ευπαθείς ομάδες.

Φυσικά για να επιτευχθούν τα παραπάνω είχαμε την αμέριστη αρωγή του τοπικού μας βουλευτή, του αντιπεριφερειάρχη, των δημάρχων Κιλκίς & Παιονίας, των πολιτευτών και των στελεχών μας. Το “όλοι μαζί από την αρχή” έγινε πράξη στο νομό μας.

Ιδιαίτερα όμως επιθυμώ να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. για τον ανιδιοτελή τους αγώνα, και τα “απλά” μέλη της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης που στήριξαν δυναμικά με την συμμετοχή τους κάθε μας δράση.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα! Για την Ελλάδα μας!”

Σχολιάστε