My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Δήλωση Γεωργαντά για τη κεραία

Ο βουλευτής Κιλκίς, Γ. Γεωργαντάς, συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο με εκπροσώπους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων της πόλης του Κιλκίς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το ζήτημα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό κοντά σε σχολικές μονάδες.

Σε δήλωσή του, ο κ. Γεωργαντάς κάνει λόγο για “ανάγκη τροποποίησης του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου” και τονίζοντας ότι “η ανησυχία των γονέων είναι απόλυτα κατανοητή”, δηλώνει ότι θα είναι “αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία η οποία κινείται εντός των νόμιμων πλαισίων”.

Η δήλωση:

“Έχουν ανακύψει πολλά ζητήματα τα οποία αφορούν την ανάγκη τροποποίησης του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης προστασία της υγείας των πολιτών. Ο νομοθέτης ενώ έχει ειδικές ρυθμίσεις για την περίπτωση που  λειτουργούν κεραίες κοντά σε σχολικές μονάδες δεν  έχει βελτιώσει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο με τις αναγκαίες δικλείδες  ασφάλειας και συμμόρφωσης.

Η ανησυχία των γονέων είναι απόλυτα κατανοητή και η Πολιτεία με όλες τις υπηρεσίες της  οφείλει να διερευνήσει όλα τα ζητήματα- ειδικά και γενικά- ανέκυψαν έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι αναγκαίες συνθήκες προστασίας της υγείας των πολιτών.

Μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο θα παρακολουθήσω τις σχετικές νομοθετικές διεργασίες  και θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία η οποία κινείται εντός των νόμιμων πλαισίων.”

Σχολιάστε