My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Δέσμευση για κτήριο ΤΣΦ Παιονίας

(Βίντεο) Το θέμα του κτηρίου του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης (ΤΣΦ) Παιονίας θα λυθεί ευθύς αμέσως μετά τη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών του.

Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στη Βουλή επί της σχετικής επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο βουλευτής Κιλκίς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση του υπουργού να διατεθούν οι περίπου 250 χιλ. ευρώ που απαιτούνται για την ανακατασκευή του κτηρίου, το οποίο βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης.

Πρόκειται για κτήριο, που στη σημερινή του κατάσταση δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες λειτουργίας του ΤΣΦ Παιονίας και γι` αυτό η υπηρεσία αναγκάζεται να λειτουργεί σε δύο διαφορετικά κτήρια με απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων μεταξύ τους.

Ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για δαιδαλώδη κατάσταση στα θέματα ιδιοκτησίας του κτηρίου του Σ.Σ. Ειδομένης, με τον κ. Γεωργαντά να διαβεβαιώνει ότι τα προβλήματα νομιμοποίησης επιλύονται υπό την επίβλεψη του αστυνομικού διευθυντή Κιλκίς και με τη συνδρομή εμπλεκόμενων φορέων του νομού μας.

Ως γνωστόν το ΤΣΦ Παιονίας δημιουργήθηκε από τη συνένωση των τμημάτων συνοριοφύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης, που είχαν έδρα τους Ευζώνους και την Ειδομένη, αντίστοιχα.

Δείτε τη συζήτηση στη Βουλή:

Σχολιάστε