My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δέσμευση για αρωγή στο ΕΒΕ

Συνεχή επαφή μέσω του ιδίου και των στελεχών του κόμματός του, ώστε η αρωγή να είναι ουσιαστική στα ζητήματα τόσο του Επιμελητηριακού θεσμού, όσο και στα ειδικότερα θέματα του νομού, υποσχέθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Π. Τονικίδη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

sionidis-theodorakis-tonikidisΟ κ. Θεοδωράκης, τον οποίο συνόδευαν οι Ν. Νιπούδης και Ρ. Θωμαΐδου, στελέχη από Θεσσαλονίκη και οι Π. Σιλβιστόπουλος και Χρ. Τουτουντζίδης, υποψήφιοι βουλευτές με το Ποτάμι στο Κιλκίς, υποδέχθηκαν ο κ. Τονικίδης και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κ. Σιωνίδης.

Κατά τη συνάντηση, ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την ηγεσία του Επιμελητηρίου, τόσο για την γενικότερη λειτουργία του Επιμελητηριακού θεσμού στην Ελλάδα, όσο και για την κατάσταση του νομού με τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις προτάσεις του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο θεσμός των επιμελητηρίων “τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την υπόστασή τους” και “είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός της λειτουργίας τους, η οποία δεν επιβαρύνει το κρατικό ταμείο ούτε με ένα ευρώ”.

theodorakis-tonikidisΑναφερόμενος στη γενικότερη οικονομική-κοινωνική κατάσταση στο νομό, ο κ. Τονικίδης χαρακτήρισε τις βιομηχανικές μονάδες ως “αξιοθαύμαστα ανθεκτικές, αφού μέσα στη γενική οδυνηρή κρίση εξακολουθούν να υφίστανται, εξασφαλίζοντας εισόδημα σε πολλούς εργαζομένους”, αλλά “για να συνεχίσουν να υπάρχουν, θα πρέπει η Πολιτεία να σκύψει στα προβλήματά τους και τις θετικές και τεκμηριωμένες προτάσεις τους”.

Ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη για δράσεις του Επιμελητηρίου “οι οποίες βασίζονται σε ένα έμπειρο, πρόθυμο και άρτια εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό”, καθώς και για το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο, ενώ του επέδωσε την μελέτη που αφορά στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα.

Τέλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη “για την αξιέπαινη στάση του Κιλκισιώτικου λαού απέναντι στο ασύμμετρο προσφυγικό κύμα”, κάνοντας λόγο για “μια τιτάνια προσπάθεια, στην οποία ο επιχειρηματικός κόσμος έδωσε πρόθυμα και δυναμικά το παρόν”.

 

Σχολιάστε