My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Γ` Εθνική: “Χινάρια” για δύο

kilkisiakosΔυο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1 – 1) έφεραν οι ομάδες του νομού μας στους αγώνες τους για τον 1ο Όμιλο της Γ` Εθνικής. Πιο ικανοποιημένο το Ν. Αγιονέρι, που την απέσπασε εκτός έδρας, αλλά από έναν ιδιαίτερα ανίσχυρο αντίπαλο.

Σοκ στο 85′! – Κιλκισιακός – Σιδηρόκαστρο 1 – 1

Αν και προηγήθηκε εννιά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα, ο Κιλκισιακός δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 85′ και έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Οι φιλοξενούμενοι “έκλεψαν” τον βαθμό μιας και εξ αρχής φάνηκε ότι σκοπός τους ήταν να μη χάσουν.
Ο Κιλκισιακός δεν έδειξε καλό πρόσωπο και το “πλήρωσε” καθώς στο επιθετικό κομμάτι δεν έβγαλε τις φάσεις ούτως ώστε να πετύχει νωρίς το πολυπόθητο τέρμα. Το Σιδηρόκαστρο είχε σαν στόχο να χτυπήσει είτε από στημένες φάσεις είτε από κάποια αντεπίθεση.
Στο 2′ ο Αϊβαζίδης μόνος του από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Ασημώνη, με τον Εθνικό στο 30′ να έχει ένα καλό σουτ με τον Ιωαννίδη το οποίο μπλόκαρε ο Μπαντής, στις μόνες αξιόλογες φάσεις του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν βετλτιωμένη εικόνα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τζεβελέκη στο 61′ που μόνος του από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα έξω.
 Ο Εθνικός είχε τη μεγάλη του φάση στο 72′ όταν ο Πρόβατος είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπαντής έκανε την απόκρουση της χρονιάς, αφού αν και πεσμένος στο έδαφος σταμάτησε τη κεφαλιά του Μπουζούρα.
Στο 81′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λογγινίδη η μπάλα στρώθηκε στον Μάντζιο που με έναν κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάρφωσε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 1-0. Τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά, παρόλα αυτά και πάλι από στημένη φάση ο Κιλκισιακός δέχθηκε τέρμα. Ο Μουτεσίδης στο 85′ με φάουλ είχε οριζόντιο δοκάρι και μετά από σύγχυση στην περιοχή ο Τσεμπερίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Πρωτάθλημα ξανά για τον Κιλκισιακό στις 24 του μήνα, καθώς υπάρχει διακοπή για το κύπελλο. Ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης (80’ Μπόλοσης), Τζεβελέκης (61’ Λογγινίδης), Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης, Καρανδρέας (68’ Ηλιόπουλος), Μπελίτσας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ασημώνης, Τσιντσάρης, Πετρίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Μαυρουδής (90’ Αμπαδίνης), Μπουζούρας, Τσεμπερίδης, Ρόβας (61’ Παπαστεργίου), Αϊβατζίδης (61’ Μουτεσίδης), Ιωαννίδης.

ΠΑΟ Κοσμίου – Εθνικός Νέου Αγιονερίου 1-1

Το δεύτερό του βαθμό στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πήρε ο ΠΑΟ Κοσμίου που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Στο μισάωρο ο Μήτσικας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Μυστρίδη στο 83’ να ισοφαρίζει σε 1-1 για το τελικό 1-1.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας, Μόσχος, Βαλσάμης, Αθανασίου (46’ Πασχαλίδης), Ζούλης, Κουφιώτης, Φωτιάδης (79’ Ξενάκης), Μουστάκας, Βασιλακάκης (50’ Μυστρίδης), Λυκούδης, Παναγιώτου.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Αβραμίδης, Χαραλαμπίδης, Σοϊλεμεζίδης, Καρασίμος, Αποστολάς, Πανανός, Γραικός, Πολιανίδης (73’ Μακρής), Μήτσικας (82’ Χαιρόπουλος), Χασάνογλου, Ζενέλ (50’ Σπάσιτς).

Σχολιάστε