My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Γ. Γεωργαντας: Στο δρόμο της ελπίδας

Σε δήλωσή του επ` ευκαιρία του Πάσχα, ο πολιτευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, αναφέρει τα εξής:

Η διετία του δράματος για την Ελλάδα και τους Έλληνες κορυφώνεται στην φετινή Εβδομάδα των Παθών αλλά συνάμα οδηγεί και στην λύση – κάθαρση. Η προκήρυξη των εκλογών  σήμερα -αύριο κατ’ εφαρμογή της απόφασης στήριξης της κυβέρνησης Παπαδήμου από τη Νέα Δημοκρατία,  δίνει τη δυνατότητα  στους πολίτες να οδηγήσουν την χώρα στην έξοδο από την κρίση. 

Η Ανάσταση της ελπίδας του Έλληνα ότι θα ζήσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου δεν θα ακούει τον Βενιζέλο να εξαγγέλλει καθημερινά νέα χαράτσια εξαρτάται  πλέον και αποκλειστικά από τη βούληση των πολιτών μπροστά στις κάλπες.

Ζήσαμε οι Έλληνες τα πάθη μας από τα λάθη και την ιδεοληψία μιας κυβέρνησης στην οποία στήριξαν πολλοί καλοπροαίρετοι πολίτες ελπίδες καθώς άκουγαν ότι «λεφτά υπάρχουν».

Βιώσαμε την απελπισία πως ο τόπος μας δεν έχει αύριο, πως τα παιδιά μας έχουν μέλλον μόνο στην ανεργία και στην αναζήτηση μεροκάματου στην Αμερική, στην Αυστραλία και στην Γερμανία.

Σήμερα και με την προκήρυξη των εκλογών, είναι στην επιλογή του πολίτη να επιλέξει την ελπίδα. Δεν ταιριάζουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες η απελπισία και η θρήνος.

Έχουμε απεριόριστες δυνατότητες, ως χώρα και λαός. Μπορούμε να βρούμε το δρόμο της εξόδου από την κρίση και της ασφαλούς ευρωπαϊκής πορείας . Ο λαός γνωρίζει εκείνους που εξασφάλισαν το μέλλον του όταν ενέταξαν την Χώρα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια της ανάπτυξης και της προόδου. Έχει και μνήμη και τώρα πια και γνώση εκείνων που χρησιμοποιούν τα  «ψεύτικα τα λόγια  τα μεγάλα» για να υφαρπάξουν την ψήφο του για να τον εντάξουν στον τριτοκοσμικό  χώρο της μιζέριας.

Τώρα το ασφαλέστερο και το μέλλον της προκοπής για κάθε Πολίτη εξαρτάται από την επιλογή του μπροστά στην κάλπη.

Αυτόν το δρόμο της ελπίδας, της προκοπής και της ασφάλειας, σας προσκαλώ να τον βαδίσουμε μαζί.”

Σχολιάστε