My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Γνωρημία με το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Στις 6 και 7 Απριλίου 2017 το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς πραγματοποίησε τη δράση «Γνωριμία με το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Ανοίγω δρόμους στο επαγγελματικό μου μέλλον».

Μετά από πρόσκληση των μαθητών/τριών των Γυμνασίων του Δήμου Κιλκίς, οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης επισκέφτηκαν το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς και δέχτηκαν θερμή υποδοχή με κεράσματα στην είσοδο του σχολείου που παρασκεύασαν οι μαθητές του Τμήματος Γεωπονίας.

Ακολούθησε ξενάγηση στους εργαστηριακούς χώρους κατά την οποία οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με το γνωστικό αντικείμενο των ειδικοτήτων του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς (Πληροφορικής, Οικονομίας- Διοίκησης, Γεωπονίας, Νοσηλευτικής, Ιατρικών Εργαστηρίων και Βρεφοκομίας), παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε εργαστηριακές δραστηριότητες που εκτέλεσαν οι μαθητές/τριες του 1ου ΕΠΑΛ.

Παράλληλα επισκέφθηκαν το Bazaar που λειτούργησε με κατασκευές και προϊόντα που δημιούργησαν μαθητές των τμημάτων Βοηθών Βρεφοκομίας και Γεωπονίας.

Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους

Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» επισκέφθηκαν το 1ο, 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και τα Γυμνάσια Ευκαρπίας και Καμπάνη όπου και παρουσίασαν κάποιες βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις.

Η παρουσίαση έγινε με μικρά δρώμενα που ετοίμασαν οι μαθητές του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας, γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών. Ακολούθησε πρακτική εφαρμογή από τους μαθητές/τριες των Γυμνασίων ώστε να εμπεδωθεί η γνώση που προσφέρθηκε.

Συγχαίρουμε μέσα από την καρδιά μας τα παιδιά και τους καθηγητές που συμμετείχαν και υλοποίησαν το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» και τους ευχαριστούμε θερμά που συντέλεσαν στην προβολή του σχολείου τους και του σχολείου μας ως κυψέλη εργασίας και δημιουργικότητας.

Σχολιάστε