My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΓΝΚ: Προσλήψεις κι εξοφλήσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή, Γ. Ανδρίτσου, το Νοσοκομείο Κιλκίς αναμένει τον διορισμό 6 γιατρών, ενώ προχωρά στην εξόφληση 233.760 ευρώ στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που συμμετέχει στην Ολοήμερη Λειτουργία του Αξονικού και Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, προχωρά η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του διορισμού των 6 θέσεων ιατρικού προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, που προκηρύχθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για 5 ιατρούς που θα απασχοληθούν στο Νοσοκομείο Κιλκίς στις ειδικότητες της Χειρουργικής, της Παθολογίας, της Παιδιατρικής, της Νεφρολογίας και της Ορθοπεδικής και για δύο -Παθολόγο και Χειρούργο- στο Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Επιπλέον, σήμερα 22 Σεπτεμβρίου προκηρύχθηκε και μια νέα θέση μόνιμου ιατρού παθολόγου στο Νοσοκομείο Κιλκίς, με τη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους λήγει στις 7 Οκτωβρίου 2020.

Εξ` άλλου, στα δύο νοσοκομεία της ΠΕ Κιλκίς έχουν αναλάβει εδώ και καιρό υπηρεσία και επικουρικοί ιατροί σε διάφορες ειδικότητες (Παθολογίας, Ψυχιατρικής, Παιδιατρικής, Καρδιολογίας, Νεφρολογίας και ΩΡΛ). Ειδικότερα, στο Κιλκίς απασχολούνται 6 επικουρικοί και 4 στη Γουμένισσα (Ορθοπεδικής, Γυναικολογίας Παιδιατρικής, ΩΡΛ) , με διάρκεια σύμβασης 24 και 36 μήνες αντίστοιχα.

Εξόφληση προσωπικού

Το Νοσοκομείο Κιλκίς προχωρά στην εξόφληση των οφειλόμενων απαιτήσεων στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, η οποία αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 30 Νοεμβρίου 2019.

Η εξόφληση δρομολογήθηκε με τη συνεργασία του ΕΟΠΠΥ, ενώ ο κ. Ανδρίτσος έθεσε το θέμα και στον υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον τελευταίο τον περασμένο Ιούλιο.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η εξόφληση και των υπολοίπων οφειλών.

Σχολιάστε