My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΓΝΚ: Δωρεά δύο ασθενοφόρων

Με δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, δωρεά του Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ, που πραγματοποιήθηκε χάρη στην προσωπική μεσολάβηση του δημάρχου Κιλκίς, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Πρόκειται για μια κινητή μονάδα πλήρως εκσυγχρονισμένη με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και πλήρη υποστήριξη για περιστατικά πολυτραυματιών και για ένα ασθενοφόρο 4Χ4, τύπου Β που έχει δυνατότητες εξυπηρέτησης διακομιδών σε δύσβατες και ορεινές περιοχές όπως τόνισε ο κ. Γιάκας.

Η τελετή παραλαβής – παράδοσης έγινε σήμερα το μεσημέρι στον αύλειο χώρο της τρίτης πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Προηγήθηκε σύντομη παρουσίαση της γενναιόδωρης προσφοράς, με ευχαριστίες από τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Βλάχου, το δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη, τον εκπρόσωπο του ΤΑΡ Χρήστο Μπέρσο, τον εκπρόσωπο της προμηθεύτριας εταιρίας Mercedes Benzκ Φάνη Γιάκα και από τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Αγγελική Τσιούπα.

Η κ. Βλάχου στάθηκε στην άριστη συνεργασία του Νοσοκομείου με το Δήμο Κιλκίς και ευχαρίστησε το δήμαρχο ο οποίος κατηύθυνε ουσιαστικά την ανταποδοτική ωφέλεια του έργου διέλευσης του φυσικού αερίου από την περιοχή Θεοδοσίων – Ισώματος στην αγορά και διάθεση των ασθενοφόρων στο Νοσοκομείο για τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών.

Ο Δήμος Κιλκίς είναι ο πρώτος ΟΤΑ στον οποίο παραδίδεται εξοπλισμός ο οποίος θα φανεί χρήσιμος στην τοπική κοινωνία στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων του ΤΑΡ, επισήμανε ο κ. Μπέρσος, ενώ ο κ. Σισμανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δωρεά των ασθενοφόρων και ευχαρίστησε με τη σειρά του τον εκπρόσωπο του ΤΑΡ.

 

Σχολιάστε